Scroll to Top

Dveins Džonsons paziņo par jaunu filmas “Džumandži” versijas filmēšanu

Publicēts: Pirmdiena, 25. aprīlis 2016 11:47 / / 2736 views

Tas notiks! Dveins Džonsons Instagram apstiprināja, ka tiks filmēta jauna versija 1995. gada filmai “Džumandži” – un viņš pats tajā piedalīsies!

“Tas ir oficiāli. Mēs producēsim un piedāvāsim pilnīgi jaunu versiju nosaukumam, kuru es ļoti mīlu un kas ir viens no maniem visu laiku favorītiem. Ir spēles, ko spēlē jautrības dēļ… Un tad ir spēles, kas maina jūsu dzīvi. DŽUMANDŽI,” rakstīja Džonsons.

Kā piebilda aktieris, jau ir atrasta komanda, un tagad nākamā tikšanās būs ar producentu Metu Tolmahu un režisoru Džeiku Kasdanu, savukārt filmēšana sāksies šoruden.

Oriģinālajā filmas versijā filmējās Robins Viljams un Kirstena Dansta. Stāsts, kas balstīts uz Krisa Vana Alsburga 1981. gada bilžu grāmatu, stāsta par diviem bērniem, kuri spēlē burvju galda spēli, lai glābu vīrieti, kurš bija spēlē iesprostos gadiem.

Ziņas par “Džumandži” jauno filmu tika pirmoreiz dzirdētas pagājušajā gadā, kad “Sony Pictures” paziņoja vairāku gaidāmo filmu nosaukumus, Kinolentes pirmizrāde gaidāma 2017. gada jūlijā.

It’s OFFICIAL: Love this script! Big movie news that me and my canine gal Shang are excited to share;) To produce, create and deliver original properties to fans like HBO’s #ballers to this summer’s #CentralIntelligence is one of the best parts of my job. But to take great properties that are beloved worldwide like #BAYWATCH and #RAMPAGE and have the opportunity reimagine their stories in dope new ways to a whole new generation is truly an honor. It’s official. We’ll produce and deliver to a whole new generation a title that I love and is one of my all time favs: There’s games you play for fun… then there’s games that change your life. JUMANJI Working on edging up an already very good script with my @sevenbucksprod team. Up next is meeting with our producer Matt Tolmach and director Jake Kasdan. Shooting starts this fall. Promise to deliver something cool and special.. and not screw the whole damn thing up;). As always I’ll keep you posted. Casting this should be fun! #JUMANJI #JungleLife #JustPressStart #SONYPictures

A photo posted by therock (@therock) on