Scroll to Top

Džo Manganello iegūst lomu vēsturiski militārajā drāmā “Six”

Publicēts: Ceturtdiena, 18. februāris 2016 11:38 / / 1076 views

Džo Manganello ir pievienojies aktieru ansamblim, militārajā drāmā “Six”, kurā ir stāsts par  ASV jūras kara flotes īpašo specvienību.

Seriāla “True Blood” aktieris šajā seriālā atveidos Ripu Tagartu (Rip Taggart) kādreizējo jūras kara flotes īpašās specvienības līderi, kurš sargā kāda Āfrikas ciemata iedzīvotājus no Boko Haramas (Boko Haram).

Astoņu sēriju drāmā piedalīsies arī Berijs Slouns (Barry Sloane), kurš piedalījies seriālā “Revange”, kā arī Dominiks Adams (Dominic Adams), Edvīns Hodžs (Edwin Hodge), Kails Šmidts (Kyle Schmidt) un Huans Pablo Raba (Juan Pablo Raba).

Vilijamss Boilzs (William Boyles) un militārās specvienības veterāns Deivids Boilzs (David Boyles) veido sērijas kopā ar “A+E Studios” un “Weinstein Company” un producē līdzās Bobam Veinsteinam (Bob Weinstein), Aflrēdo Barriosam junioram (Alfredo Barrios Jr.) un Džordžam V. Pērkinsam (George W. Perkins).

Turpinot par seriālu, Televīzijas kritiķu asociācijas tūres laikā, pagājušajā mēnesī Kalifornijā, “A&E” un “History” prezidents Pols Bučjēri (Paul Buccieri) slavēja seriālu : “Tēls, kurš pavada šos amerikāņu elites karavīrus, sākot no viņu mājām un beidzot ar  misijām, glābjot un aizstāvot savu valsti ir lielisks! Tas ko viņi ir paveikuši piedāvā ļoti plašas un lieliskas iespējas pavēstīt viņu stāstu visiem, televīzijas ekrānos.”

Foto : Gage Skidmore // https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/ // https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/