Scroll to Top

Zakatistovs pārmetumus par “kotleti un aļķīti” virza sabiedrisko mediju virzienā

Publicēts: Pirmdiena, 8. oktobris 2018 14:20 / / 3479 views

Partijas KPV LV valdes loceklis Atis Zakatistovs zināmā mērā jau slaveno teicienu par to, ka “KPV LV vēlētājiem interesē tikai kotlete un aļķītis” netaisnīgi novirzījis sabiedrisko mediju virzienā.

Zakatistovs pārmetis sabiedriskajiem medijiem, ka tie nav bijuši objektīvi un ar necieņu izturējušies pret KPV LV vēlētājiem. “Ar tendencioziem sižetiem jūs esat mēģinājuši “dēmonizēt” mūsu partiju [..]. Atgriežoties pie jautājuma, kāpēc tik maz cilvēku ir vēlējuši, daļēji ir vainojami sabiedriskie mediji ar savu tendenciozo ziņu pasniegšanu,” sacīja Zakatistovs.

“Kāpēc 30% no “Exit poll” dalībniekiem klusēja? Manuprāt, tas arī ir apliecinājums tam, ka cilvēku viedokļi netika objektīvi izvērtēti, bet mūsu partija tika “dēmonizēta,” izteicās Zakatistovs, piebilstot, ka to vidū lielākoties varēja būt KPV LV atbalstītāji.

Balstoties uz viņa teikto, cilvēki klusējuši par savu izvēli, jo KPV LV nostādīta situācijā, kad viņu vēlētāji tiek publiski saukti par kotlešu ēdājiem un aļķīšiem.

No politiķa sacītā izriet, ka teicienu, ka “KPV LV vēlētājiem interesē tikai kotlete un aļķītis” radījuši sabiedriskie mediji, lai gan patiesībā ar šādu atklāsmi nākuši klajā paši KPV LV līderi – Artuss Kaimiņš un Aldis Gobzems.

Tieši Kaimiņa telefonsaruna ilustrēja patiesās KPV LV līderu domas par saviem vēlētājiem:

Gobzems: Man arī likās, ka cilvēkiem baigi vajag izmaiņas. Nav tā. Tā visa ir ilūzija, nevajag viņiem neko. Viņiem vienīgais sestdien ir piedzerties un ka viņiem ir kotlete. Vairāk viņiem neko nevajag.

Kaimiņš: Tā ir taisnība. Kotlete un “aļķītis”.

Gobzems: Arī tavam elektorātam.

Kaimiņš: Tur vēl smieklu deva nāk klāt, ka Kaimiņš sasmīdinās.

Vai KPV LV cenšas nomazgāties balti un nevainīgi pirms valdības veidošanas sarunām, atbildību par pašu vārdiem noveļot uz citu pleciem?

Foto: F64