Scroll to Top

Fitnesa guru dalās ar savu ideālo dienas ēdienkarti

Publicēts: Trešdiena, 9. decembris 2015 20:53 / / 1755 views

food

2012.gadā kaliforniete Anna Viktorija, kas tobrīd dzīvoja Ķīnā, izlēma uzveikt veselības un miega problēmas, kas viņai bijušas kopš sevi atceras nepareizā uztura dēļ, un beidzot kļūt skaista gan iekšēji, gan ārēji.

Šim nolūkam Anna radīja Instagarm (spied virsū, lai to atvērtu)kontu, lai pati sevi motivētu ar iedvesmojošiem citātiem un attēliem („Sākumā es neaugšupielādēju savas bildes”) un drīz vien daži sekotāji, kas jautāja pēc ar fitnesu un diētu saistītiem padomiem pārvērtās simtos un simtos tūkstošu!

Pēc tam, kad neizmērāmajam daudzumam jautātāju tika atbildēts, viņa izlēma sakompilēt savus pētījumus par fitnesu un uzturu, un radīt Fit Body Guide (spied virsū, lai to atvērtu) programmu, kas kļuvusi ļoti populāra, un šobrīd jau vairāk nekā 100 000 sieviešu tās ietvaros publiski dalījušās ar savu stāstu – kā kļuvušas veselas un skaistas gan iekšēji, gan ārēji.  

Pagājušajā nedēļā Anna publicēja, kā izskatās viņas vienas dienas ēdienkarte.

Lasi zemāk, varbūt vari šo to nošpikot: Brokastis: Es vienmēr ēdu olu kulteni no četrām olām, auzu pārslu biezputru ar kanēli un mellenēm vai godži ogām. Lai kultenis man neapniktu, es variēju un pievienoju tam dažādus dārzeņus – sparģeļus, cukīni un tomātus.  

Kafija? Es neesmu kafijas dzērāja…vai tējas. Es vienkārši dzeru ļoti daudz ūdens. Aptuveni četrus litrus katru dienu. Varētu teikt, ka es diezgan lielu dienas daļu pavadu tualetē… Pirmā uzkoda: Ja neesmu bijusi uz treniņu, apēdu kādu tunča sviestmaizi vai cita veida produktu, kas satur olbaltumvielas un, protams, nedaudz dārzeņu. Ja jau esmu bijusi treniņā, izdzeru proteīnu kokteili vai apēdu kādu ābolu. Pusdienas: Pusdienās vienmēr ēdu tunča – pesto salātus, tiem klāt pierīvēju burkānus, piegriežu tomātus un olīvas. Mmm, ļoti garšīgi!

Otrā uzkoda: Atkal atkarīgs no tā, vai esmu bijusi treniņā. Parasti es izdzeru vēl vienu proteīnu kokteili, taču jāpatur prātā, ka lielākajam vairumam no olbaltumvielām, ko uzņem, jābūt iegūtām do dabīgiem avotiem. Vakariņas: Luka [Annas līgavainis] un es parasti vakariņās ēdam grilētu vistu. Apbrīnojami, cik atšķirīgi un piesātināti tā garšo, kad tiek grilēta, nevis cepta! Atklāti sakot, Luka ir ģimenes pavārs, tāpēc viņš vienmēr izgudro kādu interesantu mērci no balsamico etiķa un citrona vai līdzīgām sastāvdaļām. Kā piedevas mēs ēdam dārzeņus un saldos kartupeļus. Es dievinu saldos kartupeļus!

Buffalo chicken whole wheat wrap 😋 sooo good! #fitbodyguide www.annavictoria.com/guides A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on

Vīns? Es pieturos pie ne vairāk kā divām glāzēm nedēļā. Ja izdzer vairāk, pielāgo, ka starp katru no tām izdzer uz pusi lielāku glāzi ar ūdeni.

Deserts: Īsi pirms gulētiešanas es apēdu grieķu jogurtu izrotātu ar svaigām mellenēm vai ananāsu. Kādreiz man ļoti negaršoja grieķu jogurts, jo tas ir nedaudz rūgts un es biju ļoti pieradusi pie cukura lietošanas ikdienā, taču apbrīnojami kā garšas kārpiņas izmainās, kad atradinies no visa nevajadzīgā

 

Foto: https://www.instagram.com/annavictoria/