Scroll to Top

Sievietēm

By

Lai gan skaistumkopšanas jomā par līdzekļu trūkumu sūdzēties nevaram, jo ieejot veikalos redzams – plaukti vai lūzt no visdažādākajām burciņām un pudelītēm, tomēr reizēm gribas...

By

Sastāvdaļas: 6 plāksnes kārtainās mīklas 200 g biezpiena 1 ola 2 ēdamkarotes vaniļas cukura 5 ēdamkarotes cukura 100 g saldā krējuma 200 g jogurta (bez piedevām) 2 tējkarotes želatīna Liela...

By

Kā mēs zinām, grilēšana ir neatņemama vasaras baudīšanas un svinēšanas tradīcija, un populārākais produkts ko durt uz iesmiem un turēt virs ugunskura, joprojām ir šašliks. Lai arī Līgo...

By

Līdz algas dienai atlikušas vien dažas dienas, bet neplānoti izdevumi ir iztukšojuši Jūsu bankas kontu – situācija, kurā var gadīties nonākt ne vienam vien cilvēkam. Lai to risinātu, protams,...

By

Datorspēļu provocēta agresija, atkarība no tiešsaistes sociālajiem portāliem – īstu cilvēcisko attiecību vietā, bīstami svešinieki interneta vidē, līkas muguras un sabojāta redze...

By

Mazie kēksiņi, ko angļi bauda pie tējas, ir gluži vai šīs nācijas klasika. Nedaudz demokrātiskāku, bet ne mazāk gardu to padarījuši amerikāņi, kuri mafinus uzskata par savu nacionālo gardumu....

By

Spānijas galvaspilsētā Madridē kāds pāris tika salaulāts ātrās palīdzības automašīnā līgavaiņa sliktas pašsajūtas dēļ, vēstīja ziņu portāls. Laulību ceremonija bija paredzēta...

By

Šādi vienkārši un ātri pagatavoti gurķi būs ēdami jau aptuveni 6 stundas pēc pagatavošanas. Sastāvdaļas: 1-1,5 kg nelielu gurķu, 3-4 ķiploka daiviņas, dilles, upeņu lapas. Marinādei 1...

By

Krāsainā, dzīvespriecīgā zemeņu kūka, tik garda, svaiga un aromātiska. Tā nav jācep, bet, lai kūka turētos kopā, izmanto želatīnu un laiku, tādēļ gatavo kūku dienu pirms pasniegšanas....

By

Laikā, kad tehnoloģijas sāk pārņemt cilvēku pasauli, aizvien vairāk cilvēku vēlas atgriezties pie patiesākām un vienkāršākām vērtībām, atkal sākot novērtēt dabu un veltes, ko tā...