Bezē cepumi
Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Siltu mīklu sakuļ ūdens peldē, lai iegūtu perfektu tekstūru. Bezē cepumi ir lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci. Ar recepti dalās garšvielu ražotāja Santa Maria kondituri.
Sastāvdaļas
1 gab. olu baltums
dl granulētais cukurs
šķipsniņa sāls
tējk. citrona sula
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni 130°C.
2. Putojiet olbaltumus ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.
3. Rūpīgi putojiet mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņemiet bļodu no plīts un turpiniet putot, līdz mīkla ir atdzisusi.
4. Uzlabojiet cepumu garšu, pievienojot olbaltuma mīklai jūsu mīļākās garšvielas. Piemēram, kardamonu, vaniļu, kanēli vai piparkūku garšvielas.
5. Lieciet mīklu uz cepamā papīra ar karoti vai konditorejas maisiņu.
6. Cepiet aptuveni 1 stundu. Bezē cepumiem jābūt kraukšķīgais virskārtai un mīkstam vidiņam.
Foto: Publicitātes
Noderīgi padomi, kā gudri veidot iepirkumu sarakstu
Viens no iepirkšanās zelta likumiem ir nedoties uz veikalu izsalkušam un bez iepirkumu...
Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā
Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši...
Rūpes par sejas ādu pēc svētkiem – kā veikt sejas ādas attīrīšanu un pabarošanu?
Gada nogalē piedzīvotie svētku pasākumi var būt īsts izaicinājums mūsu sejas ādai,...
Farmaceite kliedē 5 biežākos mītus par cukura diabētu
Cukura diabēts viennozīmīgi ir slimība, kas mūsdienās cilvēkus skar arvien vairāk....