Arvien vairāk vecāku dod bērniem uz skolu līdzi veselīgas uzkodas
Straujiem soļiem tuvojas septembris un jaunais mācību gads, kas ir laiks, kad arī vecāki nopietni gatavojas bērna skolas dzīves sākumam, tērējot ne mazums enerģijas un līdzekļu, lai iegādātos visu nepieciešamo. Papildus grāmatām un kancelejas precēm, vecāki ļoti rūpīgi domā arī par to, kā ikdienā parūpēties par bērna pilnvērtīgu uzturu skolā.
Ņemot vērā faktu, ka skolas diena ir pietiekami gara un nākamo maltīti skolēns, visticamāk, sagaidīs tikai vakarā, vairums vecāku dod saviem bērniem uz skolu līdzi pusdienas kārbiņā vai dažādas uzkodas, ar kurām mazināt bērniem izsalkumu pauzē starp mācību stundām.
Kā norāda “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa-Eglīte, vecāki arvien biežāk piedomā par pilnvērtīgu uzturu un veselīgām uzkodām skolēniem, tāpēc ļoti iecienīti našķi ir tieši “Vidzemes maiznīcas” cepumi un barankas. “Der atcerēties, ka saldās uzkodas dod īslaicīgu enerģijas pieplūdumu, tāpēc svarīgi ir dot bērniem līdzi veselīgus našķus, kas nomāc ne tikai izsalkumu, bet ir arī piepildīti ar visām nepieciešamajām uzturvielām un vitamīniem,” norāda L. Liepiņa-Eglīte.
Lai arī joprojām ir skolēni, kas savu kabatas naudu iztērē, pērkot dažādus neveselīgus našķus, vairums ģimenes jau laicīgi sagatavo pusdienu kārbiņu, parūpējoties par to, lai bērni ēstu veselīgāk. Pusdienās kārbiņas arvien biežāk atrodami dažādi veselīgie našķi, piemēram, sausiņi, baranciņas, kā arī auzu un kliju cepumi.
“Graudaugu produkti būs izcils kārums mazajiem skolēniem gan pie tējas, gan sulas, kā arī aizpildīs punci tad, kad ēdienreizēm neatliks sevišķi daudz laika,” uzsver L. Liepiņa-Eglīte.
“Vidzemes maiznīca” piedāvājumu klāsts ir tik bagātīgs, ka izvēles iespējas ir ikvienam, sākot no parastām kviešu miltu baranciņām, vaniļas cepumiem līdz pat auzu un kliju cepumiem un baranciņām, kas ir gan veselīgas, gan diētiskas.
Publicitātes materiāls
Noderīgi padomi, kā gudri veidot iepirkumu sarakstu
Viens no iepirkšanās zelta likumiem ir nedoties uz veikalu izsalkušam un bez iepirkumu...
Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā
Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši...
Rūpes par sejas ādu pēc svētkiem – kā veikt sejas ādas attīrīšanu un pabarošanu?
Gada nogalē piedzīvotie svētku pasākumi var būt īsts izaicinājums mūsu sejas ādai,...
Farmaceite kliedē 5 biežākos mītus par cukura diabētu
Cukura diabēts viennozīmīgi ir slimība, kas mūsdienās cilvēkus skar arvien vairāk....