Scroll to Top

Aktrise Skārleta Johansone uzsākusi kopdzīvi ar komiķi Kolinu Jostu

Publicēts: Piektdiena, 8. septembris 2017 13:39 / / 1214 views

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone (“Atriebēji”, “Meitene ar pērļu auskaru”) un viņas vīrs, franču žurnālists Romēns Doriaks tikai pirms pusgada šķira savu laulību, kā aktrise jau uzsākusi kopdzīvi ar citu sirdsāķīti.

Lai gan sīkākus šķiršanās iemeslus pāris nepaskaidro, tapis zināms laulību neveiksmes iemesls. Saskaņā ar ārzemju presi, par šķiršanās iemeslu kalpojusi aktrises nepastāvība, viņa ātri iemīlas un tikpat ātri aizraujas jau ar nākamo vīrieti.

Romēna draugi norāda, ka Skārletai vajag spilgtas attiecības, kurās visu laiku viss mainās, bet Romēns ir mājās sēdētājs, kuram patīk rutīna.

Pāris savas kāzas svinēja 2014. gadā. Pāris 1. oktobrī esot slepus salaulājies Filipsburgā, Montanas štatā. Kāzas tika svinētas mēnesi pēc Johansones un Doriaka meitas nākšanas pasaulē.

Pusgadu pēc attiecību izjukšanas aktrise jau paspējusi būt vairākās īslaicīgās attiecībās. Nesen viņa sākusi kopdzīvi ar komiķi Kolinu Jostu.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā aktrises neveiksmīgā laulība. Johansone iepriekš bija precējusies ar Holivudas aktieri Raienu Reinoldsu, taču laulība izjuka 2010.gada decembrī. Abi bija pāris tikai trīs gadus.

Foto:gageskidmore/https://www.flickr.com/photos/gageskidmore//https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/