Scroll to Top

Aktrise Sandra Buloka apsver iespēju adoptēt trešo bērnu

Publicēts: Trešdiena, 29. marts 2017 14:34 / / 1000 views

Aktrise Sandra Buloka gatavojas kāzas ar fotogrāfu Braienu Rendelu, ar kuru saderinājusies tikai pēc divu mēnešu neilgam attiecībām, un plāno adoptēt trešo bērnu.

Aktrise atklājusi, ka mīļotais vīrietis pret viņas bērniem, septiņus gadus veco Luī un piecus gadus veco Leilu izturas kā tēvs, rūpējas, aprūpē, tāpēc pāris apdomā iespēju par trešā bērna ienākšanu ģimenē.

Buloka pērn adoptēja trīs gadus vecu melnādainu meitiņu, kuru nosauca par Lailu, un Bulokai jau ir adoptēts melnādains piecus gadus vecs dēls Luiss, un viņa par pašreizējo situāciju ģimenē nevarot būt vēl laimīgāka. Kā atklāj aktrise, filmējoties viņa atstāj bērnus Braiena aprūpē, un pēc iespējas mazāk izmanto auklīšu palīdzību.

“Man nav ne jausmas, kas ir tradicionāla ģimene. Ja tradicionāla māja ir tā, kas ir piepildīta ar daudz mīlestību un jokiem, bezmiegu, plānotāju, kas ir piepildīts ar vairāk bērnu notikumiem, nekā pieaugušo, un daudz bļaušanu, kas kuram ir iesitis pirmais… Tad man ir ļoti tradicionāla ģimene,” norādīja aktrise. “Mana ģimene ir jaukta un daudzveidīga, mīloša un saprotoša. Tā ir ģimene”,” pirms kāda laika atzinās Buloka.

Pirms kāda laika aktrises bijušais vīrs, kura krāpšanas dēļ izjuka pāra piecus gadus ilgā laulība, paziņojis, ka beidzot ir ticis pāri šķiršanās sāpēm un gatavs virzīties dzīvē uz priekšu.

Foto: Gage Skidmore / https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/ / https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/