Rozā aveņu – zemeņu zupa
Laikā, kad veikalu plauktos pamazām parādās plašs ogu klāsts, laiks izmēģināt arī ko jaunu virtuvē. Gardu un bezgala vienkāršu recepti iesaka Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis.
Sastāvdaļas
avenes (svaigas vai saldētas) 200 g,
zemenes(svaigas vai saldētas) 200 g,
banāns Eco – 1 gabals
Pasniegšanai – avenes 50g, granola ar zemenēm ICA – 2 ēdamkarotes (ar kaudzi)
Pagatavošana
Zupas sastāvdaļas samaisa biezā, krēmīgā zupā . Smūtijzupu sadali trauciņos un pasniedz ar gardo granola un svaigām ogām.
Noderīgi padomi, kā gudri veidot iepirkumu sarakstu
Viens no iepirkšanās zelta likumiem ir nedoties uz veikalu izsalkušam un bez iepirkumu...
Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā
Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši...
Rūpes par sejas ādu pēc svētkiem – kā veikt sejas ādas attīrīšanu un pabarošanu?
Gada nogalē piedzīvotie svētku pasākumi var būt īsts izaicinājums mūsu sejas ādai,...
Farmaceite kliedē 5 biežākos mītus par cukura diabētu
Cukura diabēts viennozīmīgi ir slimība, kas mūsdienās cilvēkus skar arvien vairāk....