Scroll to Top

Mailija Sairusa palīdz bijušajam līgavainim Hemsvortam izvēlēties suni

Publicēts: Otrdiena, 17. novembris 2015 11:48 / / 1080 views

Izbijušais slavenību pāris – aktieris Liams Hemsvorts un dziedātāja Mailija Sairusa – lai gan jau kādu laiku nav kopā, tomēr tas viņus neapturēja no atkal apvienošanās šīs nedēļas nogalē kādam ļoti jaukam mērķim.

Bada spēļu zvaigzne Hemsvorts Losandželosā apmeklēja dzīvnieku patversmi, lai adoptētu sev mīluli, taču acīmredzot viņam bija nepieciešama neliela palīdzība, lai izvēlētos viņa jauno biedru. To izdarīt palīdzēja Mailija, liela dzīvnieku mīļotāja.

“Paldies Mailijai Sairusai par to, ka viņa mīl suņus tik pat ļoti cik mēs! Tu palīdzēji atrast šim gigantiskajam, 6 mēnešus vecajam kucēnam jaunas mājas,” savā Instagram profilā rakstīja “Wilder`s Holistic Pet center” patversme, pievienojot bildi ar aktieri un viņa jauno mājdzīvnieku, piebilstot, ka “Liams mazulim sniegs lielisku dzīvi”.

Saskaņā ar patversmes teikto, tieši Sairusa izlēma, kurš suns būtu aktierim piemērots. Viņa Hemsvortam nosūtīja daudzas fotogrāfijas, un līdz ko viņš atgriezās no Ķīnas, nekavējoties devās to ņemt savā paspārnē. Kā atklāj kāds patversmes darbinieks, suns ir ļoti mīļš un jauks, neskatoties uz to, ka pagātnē ir baidījies no vīriešiem.

Hesmvorts nosauca suni par Doru, iedvesmojoties no multfilmas “Dora the Explorer” motīviem.