Scroll to Top

Kombuļu Inese paziņo par šķiršanos no itāļu vīra

Publicēts: Otrdiena, 19. jūlijs 2016 17:24 / / 9379 views

„Viss, man pietiek! Parazītu uzturēt vairs netaisos!” paziņo dziedātāja Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte, sakot, ka viņas laulība ar itāli Paskvāli Adario ir izjukusi un tiks kārtota šķiršanās.

Žurnālam “Kas Jauns” Inese stāsta, ka Itālis, kurš pirms kāda laika aizbrauca uz dzimteni apciemot tuviniekus, Ineses Priekules mājoklī atpakaļ vairs netiek gaidīts.

Esmu uzsākusi jaunu dzīvi un negribu tajā parazītus. Ne viņam ir darbs, ne viņš palīdz bērnus audzināt, ne ģimeni var uzturēt. Es te sēžu nevis kā sieviete, bet kā vīrietis, jo visa pienākumu nasta gulstas tikai uz maniem pleciem. Ar viņu kopā esmu četrus gadus, bet neviena no manām cerībām par laimīgu laulību nav īstenojusies.

Inese arī neslēpj, ka itālis nav paticis ne viņas kaimiņiem, ne viņas bērniem. “No ārpuses citiem šķiet, ka mēs esam laimīgs pāris. Kad izejam uz ielas, citiem izskatās, ka viss ir labi, bet patiesībā… Ne viņš spēlējas un kvalitatīvi pavada laiku ar bērniem, ne spēj viņiem kaut ko iemācīt. Man visi tuvie draugi saka: „Inese, atver acis!” Arī sveši cilvēki dod man mājienus, ka šis nav īstais cilvēks, ar kuru veidot ģimeni. Viņš šeit četrus gadus gulēja gultā vai arī sēdēja pie datora. Bērni grib tēvu, normālu vīrieti, nevis kaut kādu saīgušu, neveiksmīgu itāli, kurš to vien dara, kā mājās burkšķ un ar visu ir neapmierināts”.

Inese arī neslēpj, ka viņas dzīvē ir ienācis jauns vīrietis – dzīves skolotājs Džordans Daņiļenko, Ineses kādreizējā vokālā pedagoga un simpātijas Andra Daņiļenko brālēns. Bet ne jau kā dzīvesbiedrs, bet gan kā garīgais padomdevējs.

Dziedātāja stāsta, ka Džordans ir netradicionālās medicīnas ārsts un psihologs, ilgu laiku dzīvojis Itālijā, un abi iepazinušies sociālajā vietnē Facebook:

„Es viņam pastāstīju arī par savām problēmām, kas mani vajā visu dzīvi. Viņš nolēma man palīdzēt un ieradās Latvijā. Pateicoties viņa zināšanām un profesionalitātei, esmu nolēmusi, ka savu dzīvi sākšu no jauna. No nulles. Vairs nebūšu Kombuļu Inese,” lepni paziņo kolorītā dziedātāja.

Posted by Inese Addario on svētdiena, 2016. gada 3. jūlijs

„Džordans apgalvo, ka mani uztaisīs par 15 gadiem jaunāku. Viņš ieteica man notievēt, savest kārtībā savu figūru un arī piestrādāt pie vizuālā tēla,” par sava dzīves skolotāja padomiem saka Kombuļu Inese.

Foto: ekrānšāviņš no Twitter foto