Scroll to Top

Andželīna Džolija pēc mastektomijas nav vēlējusies filmēties kaila

Publicēts: Ceturtdiena, 5. novembris 2015 12:16 / / 1104 views

Andželīna Džolija izskatās diezgan bezbailīga, taču pat Oskarotajai aktrisei un režisorei ir raizes – sākotnēji viņa nebija plānojusi piedalīties pašas režisētajā ģimenes drāmā “By The Sea”, kopā ar savu vīru Bredu Pitu, taču, kad tas brīdis pienāca, viņa sāka apšaubīt dažas no plānotajām ainām.

“Tur bija daudz ainu, kuras es gribēju mainīt vai izgriezt,” viņa atzina “New York Times” jaunākajā intervijā. “Es sapratu, ka man būs kailai jāfilmējas vannā. Tad es sev teicu, ka man ir jānoliek šīs raizes malā – tāpat, kā es nevaru izgriez šīs ainas, tāpat nevaru mainīt faktu, ka man ir bijusi mastektomija. Tā būtu krāpšanās”.

2013. gada februārī Džolija piedzīvoja dubulto mastektomiju, lai samazinātu krūts vēža risku.

Džolija un Pits filmēja filmu Maltā, neilgi pēc tam, kad 2014. gada augustā viņiem bija kāzas. Aktrise bieži filmēšanu sauc par abu “medusmēnesi”.

“Dažas dienas pēc filmēšanas sākuma es domāju: “šī ir tik slikta ideja. Ko es domāju?! Tā gatavojas iznīcināt mūs, pirms laulības sākušās”. Bet ap to laiku, kad bijām tikuši līdz filmēšanas beigām, mēs bijām daudz strīdējušies, izaicinājuši viens otru, sarūgtinājuši viens otru, mums bija mūsu labās un sliktās dienas. Mēs iemācījāmies kaut ko jaunu viens par otru, atradām jaunu attiecību uzturēšanas veidu un nonācām pie atziņas, ka: “Jā, reizēm viss saiet grīstē, bet jūs varat to labot!”” teic aktrise.

Foto: Gage Skidmore / https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/ / https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/