Scroll to Top

Ambera Rouza: Čanings Tatums ilustrē Holivudas dubultstandartus

Publicēts: Ceturtdiena, 17. marts 2016 15:31 / / 1172 views

Seksisms izklaides nozarē nav nekas jauns – pajautājiet modelei Amberai Rouzai. Modele, autore un feminisma ikona bieži saņem naidpilnas replikas, tostarp no Kanje Vesta, kuri vienkārši nevar aizmirst viņas pagātni.

“Breds Pits mēdza pārdot vistiņas vistu kostīmā aiz stūra. Neviens nesaka: “Ak, tu pelni naudu ar vistu pārdošanu”. Nē, viņš ir aktieris. Tas ir tas, ko viņš dara tagad,” intervijā norādīja Rouza. “Bet priekš manis, nav svarīgi, cik daudz TV šovos es piedalos, cik daudz filmas uzņemu, es vienmēr būšu striptīzdejotāja”.

Viņa turpināja, viņas balsij esot skaļai un skaidrai: “Paskatieties uz Čaningu Tatumu. Viņš bija striptīzdejotājs gluži kā es. Neviens par to neko nesaka. Viņš piedalās “Oskaru” ballītēs”.

Priekš Rouzas, striptīzdejošana nebija seksa dēļ, bet gan lai pelnītu naudu. Un, kā zvaigzne atzīst, tas bijis labākais laiks viņas dzīvē.

“Tatums nekaunās no fakta, ka dejoja striptīzu, viņš par to izveidoja filmu, lai par sevi pasmietos, bet ja es pasmiešos par sevi un aicināšu sevi slaukt par slampu vai runāšu par manu pagātni un teikšu, ka tas bija labākais laiks manā dzīvē, jo biju jauna, skaista un pelnīju tūkstoš dolārus gadā, mani par to izsmies”.

Pašpasludinātā neo-feministe Rouza atzīst, ka viņu negatīvisms iedvesmo, jo neatkarīgi no tā, ko sievietes dara, “visi gatavojas viņas saukt par slampām un padauzām, it īpaši, ja viņas izdara kaut ko provokatīvu vai seksīgu, vai ir pārliecinātas par savu seksualitāti”.

Foto: https://www.instagram.com/amberrose/