Scroll to Top

“Zvaigžņu karu” aktrise Deizija Ridlija: Es neatvainošos, ka esmu tieva

Publicēts: Ceturtdiena, 10. marts 2016 15:59 / / 1533 views

“Zvaigžņu karu” aktrise Deizija Ridlija paziņoja, ka neatvainosies par viņas ķermeni, atbildot uz kritiku sociālajos medijos, ka viņa ir pārāk tieva.

Kāds Instagram lietotājs bija ievietojis savā kontā fotogrāfiju ar “Zvaigžņu karu” tēlu Reju, ar “runas burbuli” nākot no viņas mutes, it kā sakot, ka britu aktrise citiem uzstāda “nereālas cerības”.

Ierakstā, it kā no Ridlijas puses, teikts: “Es nevaru noticēt tām nereālajām cerībām, kuras es uzstādu jaunām meitenēm. Kurš vispār mani pieņem darbā? Vai viņi nezina, ka īstām sievietēm ir gurni?”

23 gadus vecā zvaigzne atbildēja aizstāvot savu figūru: “Īstas sievietes ir visās formās un izmēros, visās tautībās un drosmes līmeņos. Es esmu “īsta sieviete”, kā jebkura cita sieviete šajā pasaulē,” piebilda aktrise.

Instagram lietotājs, kurš ievietoja kritiku, ir dzēsis savu kontu.

“Es esmu normāla meitene. Es neatvainošos par to, kā izskatos, ko saku un kā es dzīvoju savu dzīvi, jo tas, kas notiek manī iekšā, tāpat ir daudz svarīgāk, un es cenšos būt sevis labākā versija, pat ja es paklūpu pa ceļam,” teic aktrise.

Foto: https://www.instagram.com/daisyridley/