Scroll to Top

Keita Hadsone atklāj savu dēlu audzināšanas “tumšo pusi”

Publicēts: Piektdiena, 19. februāris 2016 11:58 / / 2140 views

Aktrise Keita Hadsone atklāj, ka reizēm viņa jūtas tā, it kā pār viņu mājās būtu pārspēks.

Māte dēliem Raideram (12) un Binhemam (4) atklāja viņas zēnu trako dabu. “Sāksim ar to, ka es burtiski pirms piecām sekundēm FaceTime runāju ar viņa skolotāju, jautājot “Ko viņš izdarīja? Ko..?!” Viņš ir lielisks bērns, es viņu ļoti mīlu. Viņi ir jūsu bērni un jūs viņus ļoti mīlat, taču tad jūs tos dažreiz nevarat izturēt – tā ir tikai patiesība”.

Aktrise intervijā pastāstīja par viņas dēlu gulētiešanas paradumiem, aprakstot, kā viņai nākas paaugstināt savu balsi, lai “kauslīgos zēnus” apstādinātu no lēkāšanas pa gultu.

“Lēkāšana parasti pārvēršas kautiņā, un tad viņi sit viens otru, un es lūdzu viņiem apstāties, bet tad kaut kādu iemeslu dēļ Raiders kaut ko izdara Bingam, un nākamā lieta ko es redzu ir tā, ka Bings sāk raudāt. Raiders sāk apgalvot, ka brālis raud bez iemesla, jo tieši viņš sāka kautiņu pirmais, un pēc tam notiek tā, ka Bings nav slims, bet viņš vienkārši izvemjas.”

Aktrise turpina: “Viņš izvemjas manā gultā – un es dievinu savu gultu! – un domā, ka tas ir jautri! Un ko dara lielais brālis – viņš arī izvemjas, jo tas bija tik pretīgi! Tie ir brīži, kuri jūs pārbauda kā vecāku. Tobrīd es drebošā balsī teicu: “V-v-vācieties no manas istabas! ”