Scroll to Top

Penelope Krūza: Sociālie mediji mani biedē

Publicēts: Pirmdiena, 15. februāris 2016 13:32 / / 1233 views

Lielākā daļa slavenību labprāt izmanto sociālos medijus, izmantojot to kā līdzekli, lai iesaistītos pašreklāmā un mijiedarbotos ar saviem faniem.

Taču aktrise Penelope Krūza, viena no Holivudas slavenākajām zvaigznēm, ir atzinusi, ka viņai ir bail no sociālajiem medijiem, un viņai katru dienu publicēt savas bildes šķiet “nedabiski”.

Kinoakadēmijas godalgotā aktrise šonedēļ atklāja, ka viņa pretojas Facebook un Twitter vilinājumam, tādēļ tur pat nav izveidojusi kontus, savukārt medijs Instagram viņai šķiet “biedējošs”.

“Internets ir mainījis pasauli, tostarp tādas profesijas, kā manējo. Es esmu tāda veida persona, kurai pietrūkst rakstīt vēstules un kartiņas ar roku, nevis sūtīt virtuālus tekstus. Es tāda būšu vienmēr,” Krūza norādīja spāņu žurnālam. “Es turpinu cerēt, ka tas kādu dienu mainīsies un līdzās varēs pasāvet divas pasaules. Es esmu pretojusies sociālajiem medijiem ļoti daudz. Man nav konta nevienā no tiem. Es esmu Instagram, bet es to izmantoju konkrētām lietām. Tas tiešām ir mazliet biedējoši. Es netaisos fotografēt olas, ko ēdu no rīta. Tas man šķiet pretdabiski, tā pat kā publicēt fotogrāfijas ar manu ģimeni”.

Krūza un viņas vīrs Havjērs Bardems lielāko daļu sava laika pavada nost no sabiedrības acīm, savā īpašumā netālu no Madrides.

Foto: https://www.facebook.com/PenelopeCruzOfficial/