Scroll to Top

Dženifera Anistone ar Džastinu Terū varētu kļūt par vecākiem

Publicēts: Pirmdiena, 15. februāris 2016 12:33 / / 1912 views

Aktrise Dženifera Anistone ir bijusi pakļauta grūtniecības baumām jau vairākus gadus, taču, nu, atklājies, ka aktrise patiešām varētu būt vienu soli tuvāk no kļūšanas par māti.

Kā tiek ziņots, Anistone un viņas vīrs Džastins Terū ir sākuši adopcijas procesu Meksikas bērnunamā.

“Viņi vēlas, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk. Dženifra vienmēr ir alkusi pēc meitas, savukārt Džastins labprāt gribētu dēlu. Šis ir diezgan sarežģīts process, bet esmu priecīga,” atklāja centra vadītāja Karmena Gonzaleza.

Pāris gan vienojies adoptēt meitiņu un adopcijas procesu uzsāka jau nākamajā nedēļā pēc laulību noslēgšanas. Aktrise, kura augustā apprecēja Terū, jau vairāk nekā 10 gadus ir finansiāli atbalstījusi bērnunamu.

Tāpat kāds zvaigznei tuvu stāvošs avots atklāja, ka lai gan aktrise joprojām nezaudē cerību ieņemt bērniņu dabīgā veidā, viņi jau tagad ir uzsākuši adopcijas procesu, lai bērns pie viņiem nonāktu jau nākamajā gadā.

“Viņi nodrošina visas nepieciešamības, kas vajadzīgas, lai dibinātu ģimeni. Džena nespēj nociesties adoptēt meitiņu. Džastins ir ļoti iepriecināts par savasm mīļotās vēlmi kļūt par mati. Patiesībā, Dženifera nebija patiesi gatava pievērsties bērniem, kad bija precējusies ar Bredu Pitu, jo viņa bija pārāk vērsta uz karjeru,” teic avots.

Lai gan baumas par adopciju arī klīst jau kādu laiciņu, neviens no abiem laulātajiem nesniedza savus komentārus.

Aktrise jau ilgu laiku ir cīnījusies, lai ieņemtu bērniņu, Viņa pat bija nolīgusi dziednieci, lai viņa palīdzētu aktrisei ieņemt mazuli.

Foto: https://www.instagram.com/jenniferanistononline/