Scroll to Top

Andželīna Džolija uztaisījusi trīs jaunus tetovējumus

Publicēts: Pirmdiena, 8. februāris 2016 11:19 / / 1736 views

Andželīna Džolija Pita ir ieguvusi trīs jaunus tetovējumus – aktrise ir manīta ar trim lieliem tetovējumiem, strādājot pie viņas jaunākās filmas Kambodžā.

Tetovējumu dizains izskatās veidots “jantra” tetovējumu stilā – tradicionālajā budistu dizainā, kas radās Dienvidaustrumu Āzijā. Avots apstiprināja, ka Džolija patiešām ir ieguvusi trīs jaunus tetovējumus, kuri ir budistu svētības, mīlestības un pārticīgas dzīves zīme. Pagaidām gan nav skaidrs, kādā stilā tie ir veidoti.

Ticis noskaidrots, ka jaunie tetovējumi aptver lielāko Džolijas augšējo muguras daļu, un tie ir veidoti sarežģītā ģeometriskā dizainā. “Jantra” tetovējumiem ir raksturīgi tas, ka tos zīmē budistu mūki un īpaši mākslinieki, jo tehnika prasa sīkumainas iemaņas.

Aktrise ir jau daudz tetovējumu, tostarp liels tīģeris uz viņas muguras no slavena tetovējumu mākslinieka Somponga Kanpaja. Džolija pavada laiku Kambodžā, kamēr strādā pie savas jaunās “Netflix” filmas, kas ir balstīta uz memuāriem par dzīvi Kambodžā. Ar Džoliju tur atrodas arī divi viņas dēli, kuri palīdz Džolijai filmas tapšanā.

Foto: https://www.instagram.com/angelinajolieofficial/