Scroll to Top

Gvineta Paltrova par bijušo vīru Krisu Mārtinu: viņš man ir kā brālis

Publicēts: Trešdiena, 3. februāris 2016 12:07 / / 1311 views

Draugs, līgavainis, brālis? Aktrise Gvineta Paltrova un grupas “Coldplay” solists Kriss Mārtins ir saglabājuši draudzīgas attiecības, kopš viņi nolēma 2014. pārtraukt attiecības pēc 10 gadu laulības. Kā tagad atklāja Paltrova, viņa Mārtinu uzskata par brāli.

Kā jau iepriekš ziņots, Paltrova iesniedza tiesā prasību par laulības šķiršanu 2015. gada aprīlī, pēc vairāk kā gada, ko viņi bija dzīvojuši atsevišķi. Pārim ir divi kopīgi bērni.

“Mēs kopā pavadām daudz laika. Viņš bija prom divas nedēļas, reklamējot savu jauno albumu. Vienu nakti viņš ieradās pie mums pusnaktī un palikta pa nakti, lai varētu no rīta pārsteigt bērnus un mēs visi kopīgi paēstu brokastis, un viņš varētu bērnus aizvest uz skolu,” intervijā pastāstīja Paltrova.

“Tātad… mēs nedzīvojam kopā, bet viņš ir vairāk kā laipni gaidīts būt ar mums, kad vien vēlas. Un vēl vairāk: es ar bērniem daudz nakšņojam viņa Malibu mājā. Mēs visi kopā pavadam nedēļas nogales, svētkus. Mēs joprojām esam ģimene, neskatoties uz to, ka mums nav romantisku attiecību. Viņš man ir kā brālis,” piebilda Paltrova.

Paltrova gan norādīja, ka viņa tic laulībām, taču nesteidzas atkal apprecēties.