Scroll to Top

Deivida Bekhema aizkustinošā uzruna slimai Mačesteras komandas fanei

Publicēts: Trešdiena, 3. februāris 2016 12:35 / / 1068 views

Bijušais Mančestras “United” futbolists Davids Bekhems ierakstījis aizkustinošu ziņu komandas fanei, kas sirgst ar smagu slimību. Video sveicienā futbolists sūta laba vēlējumus un atbalstu šajā smagajā dzīves posmā.

19 gadus jaunā Hloja Hopkinsa cieš no Cistiskās fibrozes. Lai meitene dzīvotu, nepieciešama plaušu pārstādīšana, kopš 2015. gada Hloja gaida rindā uz orgānu transplantāciju. Ārstu prognozes liecina, ka neveicot vajadzīgo procedūra, Hlojai atlikuši divi gadi, ko dzīvot.

Lai pēc iespējas vairāk izbaudītu katru atlikušo dzīves mirkli, Hloja izveidoja sarakstu ar lietām un darbībām, ko vēlas paveikt atlikušajos dzīves mēnešos. Viena no vēlēšanām bija satikt Mančestras “United” futbola komandu.

No drauga uzzinot par meitenes vēlēšanos, Devids izveidojis īsu sveicienu.


Jaunā meitene atzīst, ka veselības problēmas viņu aizvien biedē, šī dzīves pieredze kļūst par atgādinātāju, cik gan ierobežots laiks mums ir atvēlēts dzīvē.

“Neskatoties un neko, I būtu patiesi gandarīta, ka satiktu United spēlētājus. Tā ir viena no labākajām lietām, kas varētu ar mani notikt. Es nekad nenokavēju spēles skatīšanos. Mana dzīve būtu pilnīga, ja viņus satikšu,” atklāj Hloja.

Foto: https://www.flickr.com/photos/adifans/https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/