Scroll to Top

Ketrina Zeta Džounsa: Mūsdienās cilvēki pārāk ātri šķiras

Publicēts: Otrdiena, 2. februāris 2016 10:59 / / 1527 views

Aktrise Ketrina Zeta Džounsa jaunākajā intervijā pastāstīja, kā viņa cīnījās ar attiecību problēmām ar vīru-aktieri Maiklu Duglasu, un norādīja, ka cilvēki mūsdienās pārāk ātri šķirās.

“Jums ir nepieciešams mājās atstāt iedegtu uguni. Tas ir garš ceļš un es domāju, ka cilvēki mūsdienās pārāk ātri atmet ar roku, kad rodas pirmā problēma. Ir jādara viss, kas iespējams, un nevajag padoties, kad rodas pirmie sarežģījumi,” piebilda Velsas skaistule.

Jautāta, kā pāris atzīmēja viņu 15 gadus laulībā, aktrise atklāja: “Tas bija lieliski. Tikai divi mēs, vienā no mūsu iecienītākajiem restorāniem, smejoties par to, kā vēl neesam viens otru nogalinājuši – un ka joprojām esam dzīvi! Piecpadsmit gadi ir ilgs laiks”.

Pāris, kuriem ir divi kopīgi bērni, un kurš 2014. gadā sagāja atpakaļ kopā pēc īsas attiecību pauzes, pārdzīvoja vēl vienu notikumu – Maikla vēža diagnozi 2010. gadā.

“Mēs centāmies slimību paturēt tik privātu, cik iespējams, bet tas ir ļoti grūti. Es nerunāju par to ar citiem cilvēkiem. Tā ir viena lieta, ko es gribētu vairāk ievērot attiecībās,” norādīja aktrise. “Kad mūsu bērni jautāja: “Vai mūsu tētis nomirs?”, tas bija ļoti grūti. Tā bija pieredze, par ko es esmu laimīga, ka tā ir mūsu atpakaļskata spogulī”.

Foto: https://www.instagram.com/catherinezetajones/