Scroll to Top

Taira Benksa kļuvusi par māmiņu dēlam

Publicēts: Ceturtdiena, 28. janvāris 2016 13:48 / / 1749 views


Taira Benksa ir kļuvusi par māmiņu!

Bijusī supermodele un uzņēmēja, norvēģu fotogrāfa Ērika Aslas dzīvesbiedre, ir paudusi gandarījumu par dēla piedzimšanu – Jorku Benksu Aslu, ko pārim iznēsāja surogātmāte.

“Mēs esam tik satraukti par mūsu jauno mazulīti – prieka saišķi! Ceļš līdz tam nav bijis viegls, kā jau esmu teikusi. Bet tuneļa galā priekš manis un Ērika ir skaista, spilgta gaisma,” viņa stāsta ekskluzīvā paziņojumā. “Kā es skatos acīs manam kaistajam dēlam, es domāju par visiem cilvēkiem, kuri cīnās ar auglības problēmu un turpina par to lūgties katru dienu. Manas cerības un sapņi ir piepildīti ar laba vēlējumiem, lai arī viņi spētu sajust to, kā es jūtu savu mazo dārgumu savās rokās”.

Jaunā mamma paziņoja par dēliņa piedzimšanu caur savu Instagram profilu, publicējot foto ar jaundzimušā cepurīti.

“Labākā dāvana, pie kā mēs strādājām un lūdzāmies, beidzot ir šeit,” rakstīja Benksa. “Viņam ir mani pirksti un lielās acis, un viņa tēta Ērika mute un zods. Tā kā mēs esam pateicīgi eņģelim par sievieti, kas iznēsāja mūsu brīnumu, mēs lūdzamies, lai ikviens, kas cīnās, sasniegtu šo līksmi”.

Benksa jau iepriekš bija atklājusies par viņas neauglības cīņu,pastāstot, ka viņai ir veiktas daudzas procedūras, cerībā ieņemt mazuli.

“Kad man palika 40 gadu, viena lieta, par ko es nebiju laimīga ir tā, ka man nebija bērnu,” viņa stāstīja. “Kad kļūsti vecāks, vairs nav tik viegli ieņemt bērnu, kad sagribas”.