Scroll to Top

Čaninga Tatuma dziedāšanas prasme liek viņa meitai raudāt

Publicēts: Trešdiena, 27. janvāris 2016 15:56 / / 1022 views

Čanings Tatums varbūt ir cilvēks ar daudziem talantiem, taču, kā atzīst aktieris, viņš noteikti nav konkurents visā – to var pajautāt viņa meitai!

Par saviem trūkumiem aktieris atklāja, kad viņam jaunākajā komēdijā “Hail, Caesar” nācās dziedāt un dejot stepu.

“Pirmkārt, es nedziedu, un, otrkārt, es nedejoju stepu,” intervijā ‘Vulture” pastāstīja Tatums.

Pat viņa 2 gadus vecā meita Everlija un sievu Džena Tatuma nav aktiera balss saišu fani. “Es esmu dziedājis manai meitai, un viņa raudāja katru reizi”.

“Es nekad neesmu bijis dziedātājs,” tālāk skaidroja aktieris. “Kad es biju jaunāks, tikai muļķa puika, un populārs kļuva mūziķis Ašers, man šķita, ka es vēlos būt baltādainais Ašers. Un tad es sapratu, ka es taču nemāku dziedāt. Es neesmu ne tuvu tik talantīgs kā Ašers, tādēļ to es ātri aizmirsu. Bet filmas režisori man lika dziedāt”.

Tatums gan atzīst, ka vairāk laika pavadīja pilnveidojot savas stepa prasmes, taču cer, gala produkts, ko viņš ir iedziedājis, būs klausāms.

“Es tiešām neesmu dzirdējis gatavo dziesmas versiju, bet es tiešām ceru un lūdzos, ka ar visiem burvju rīkiem, kas ir ierakstu studijā, skaņa būs laba. Es droši vien nestrādāju, cik būtu vajadzējis, pie savas dziedāšanas, jo, ja es izklausītos briesmīgi, viņi man pa virsu uzmontētu kāda cita balsi, un es par to justos briesmīgi. Tāpēc visas savas pūles veltīju stepam”.

Filma “Hail, Caesar” iznāks 5. februārī un tajā būs redzami arī tādi aktieri kā Džordžs Klūnijs un Skārleta Johansone.

Foto: https://www.instagram.com/channingtatum/