Scroll to Top

Kima Kardašjana stāsta par savu pieredzi, barojot dēlu ar krūti

Publicēts: Trešdiena, 27. janvāris 2016 12:43 / / 1373 views

Kima Kardašjana Vesta nekautrējas publiski runāt par grūtniecību un būšanu par māti – kā arī stāsta par savu pieredzi, kā viņa jūtas par zīdīšanu.

Viņas mājaslapā realitātes šovu zvaigzne un divu bērnu mamma atklāja, kas notiek, kad viņa baro savu 7 nedēļas veco dēlu divarpus gadus vecās meitas Nortas klātbūtnē.

“Es dēlu baroju ar krūti aptuveni 2 mēnešus un es nemelošu – tas var būt laikietilpīgi. Kādu iemeslu dēļ, Norta necieš, kad es baroju mazuli, tādēļ viņa apsēžas man klēpī tā, ka Seints nevar būt man priekšā, lai ēstu,” raksta Kardašjana.

Tā rezultātā, zvaigzne ir sākusi iesaistīt meitu šajā procesā, lai viņa nejustos apdalīta.

“Es esmu sākusi viņu iesaistīt. Dažreiz es pienu nosūknēju un ļauju viņai barot brāli ar pudeli. Tas strādā lieliski!” skaidro Kima. “Viņa dievina man palīdzēt”.

Atšķirībā no grūtniecības, ko Kardašjana Vesta sauc par “nožēlojamu pieredzi”, barošana ar krūti viņai iet “gludi”.

“Es jūtos super laimīga, ka barošana ar krūti pirekš manis ir tik viegla un manī ir tik daudz piena! Tik daudz, ka es esmu pārņēmusi manas mammas saldētavu ar tonnu piena,” viņa atklāj.

Zvaigzne pat piedāvā priekšlikumus tām mammām, kas zīda ar krūti: “Es izmantoju silikona krūšu galu aizsargus lielāko daļu laika, kad baroju ar krūti. Es pamanīju, ka tādējādi bērns labāk ēd, un tas ļauj man izvairīties no iekaisušiem krūtsgaliem , jo tie ir aizsargāti ar šo aizsargu. Slimnīcā man ieteica šos aizsargus, jo sākumā barošana ar krūti bija sāpīga un grūta, tādēļ es tos paņēmu mājās nedomājot!”

Neskatoties uz to, ka viņai ir ērti barot bērnu ar krūti, Kardašjana atklāj, ka nevarētu to darīt publiskā vietā.

“Es zinu, ka daži cilvēki zīdīšanu uzskata par personīgo pieredzi, kamēr citi cilvēki ir ļoti atvērti par publisku bērna zīdīšanu. Tagad, kad es esmu mamma, es saku, ka jādara tas, kas jums liek justies ērti,” viņa raksta.

Foto: https://www.instagram.com/kimkardashian/