Scroll to Top

Kristena Stjuarte atklāj viedokli par dzimumu nevienlīdzību filmu nozarē

Publicēts: Otrdiena, 26. janvāris 2016 13:45 / / 1426 views

Kristena Stjuarte karsto diskusiju vidū dalījās arī ar savām domām par dzimumu līdztiesību trūkumu filmu nozarē, norādot tiem, kas jūtas aizvainoti Holivudas rīcības dēļ, ņemt un rīkoties pašiem, lai risinātu šo problēmu.

“Tā vietā, lai sēdētu un sūdzētos par to, ej un dari kaut ko,” aktrise norādīja intervijā izdevumam “Variety”. “Ej un uzraksti kaut ko, ej un dari kaut ko. Un ir viegli to teikt, bet ir grūti izdarīt, lai filma tiktu uztaisīta. Tā ir milzīga greznība. Bet šis jautājums visur ir tik ļoti apspriests, ka paliek garlaicīgs”.

Filmas “Krēsla” zvaigzne arī atzīst, ka viņai ir grūti par to runāt, jo tas esot “dīvaini”.

“Es esmu tik ļoti laimīga un stimulēta, un man nav garlaicīgi, jo man priekšā visu laiku ir kaut kas, ko darīt, tāpēc tas man izklausās dīvaini, vienkārši sēdēt un sūdzēties: “Tas nav godīgi.”,” teic aktrise.

Runājot par dzimumu algu starpību Holivudā, Stjuarte pamato, ka vīrieši pelna vairāk naudas, jo viņu filmas ienes lielāku peļņu. “Tas ir tikai loģiski”.

Aktrise atklāj, ka viņai darba pūles iedzimtas no mātes. “Mana mamma ir māksliniece, viņa ir gleznotāja, viņa ir tekstu autore, kā arī tad, kad viņai nebija darba, viņai bija ko darīt, un viņai nekad nebija garlaicīgi”.

Foto: https://www.instagram.com/immzstewart/