Scroll to Top

Mailija Sairusa un Laiams Hemsvorts saderinājušies

Publicēts: Piektdiena, 22. janvāris 2016 10:57 / / 1504 views

Droši avoti apliecina, ka popzvaigzne Mailija Sairusa (Miley Cyrus) ir atkārtoti saderinājusies ar aktieri Liamu Hemsvortu (Liam Hemsworth) un gatavi sākt kopdzīvi.

Ziemassvētku laikā parādījās ziņas par pāra romantisko jūtu uzliesmojumu. Acīm redzot, kopā pavadītās brīvdienas Austrālijā ļāvušas vecajām jūtām ieskanēt jaunajās vēsmās.

“Viņi abi ir satraukti un priecīgi”, apgalvo ģimenei tuvs cilvēks. “Tas varētu šķist ātri cilvēkiem, kuri viņus nepazīst, tomēr patiesībā pāris sāka atjaunot attiecības jau vairākus mēnešus atpakaļ.”

Mailija savā Instagram kontā publicēja ekrānšāviņu no ziņas, ar uzrakstu “Es tevi mīlu”, kas aizsāka pirmo baumu vilni. Sociālajos tīklos Mailija izrādīja arī abu saderināšanās gredzenu, kā arī parādījās bildes ar kravas furgonu, kas atradās pie Liama mājas Malibu, Kalifornijā un šķietami norādīja uz to, ka Mailija ir pilnībā gatava ievākties un atkal sākt kopdzīvi.

 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Strawstrawstrawstrawstrawberry

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ģimenei tuvs cilvēks apstiprina, ka abi attiecības uztver nopietni un dara visu, lai tās izdotos.

Pāris iepazinās 2009. gadā, filmējoties kinolentē “Pēdējā dziesma” (The Last Song), trīs gadus vēlāk saderinājās, tomēr 2013. gadā saderināšanos atcēla.

Foto: ekrānšāviņš no Youtube video