Scroll to Top

Gunta Veita piedzīvojumi Bangkokā; nogaršoti pat kāpuri

Publicēts: / / 1371 views

Mūziķis Guntis Veits 2016. gadu sāka pavisam interesanti – janvāra vidū dodoties uz Bangkoku. Tur grupas Credo solists nodarbojās ar ļoti neierastām lietām – pat sienāžu ēšanu!

Mūziķis labprāt publicējis savus piedzīvojumus no Taizemes, gan šokējot, gan iepriecinot fanus ar valsts kulinārajiem brīnumiem un skaistajiem skatiem.

Pirmo vakaru viņš pavadījis Bangkokas viesnīcā BAIYOKE SKY HOTEL, nakšņojot 79. stāvā, kur arī uzņēmis vairākus skatus gan uz naksnīgo pilsētu, gan dienas laikā atpūšoties. Bez ikdienišķām un neparastām ainām no Bangkokas, vislielāko fanu uzmanību piesaistījusi Veita ēdienu izvēle – pusdienās mūziķis ēdis grillētu kalmāru, “Tom Jam zupu”, kuras sastāvā ir garneles, kalmāri, krabji un citas jūras velte, savukārt kādās vakariņās nobaudīti sienāži, kāpuri, siseņi un pat vardes.

Komentāros Gunta draugi un fani pauž apbrīnu par viņa drosmi un uzdrīkstēšanos nogaršot tik eksotiskus ēdienus, kā arī daudzi slavē mūziķi, jo piekrīt, ka esot kādā citā valstī jāizbauda visi tā labumi.

[justified_image_grid facebook_id=1517113851860819 facebook_album=1683729395199263]

Foto: https://www.facebook.com/guntis.veits?fref=ts