Scroll to Top

Kanons: Es stipri šaubos, vai pēc Meraijas Kerijas atkal spēšu apprecēties

Publicēts: Otrdiena, 12. janvāris 2016 11:53 / / 1019 views

Vecpuisis uz mūžu? 35 gadus vecais aktieris un komiķis Niks Kanons jaunākajā intervijā žurnāla “Dujour” atklāja, ko domā par viņa šķiršanos no dziedātājas Meraijas Kerijas.

Pāris pēc sešu gadus laulības izšķīrās 2015. gadā, Kanonam aizpildot šķiršanas prasību. Pārim ir divi kopīgi bērni-dvīņi, kuri nāca pasaulē 2011. gada aprīlī.

“Man šķiet, ka laulības nav domātas visiem,” Kanons pastāstīja žurnālam. “Mans draugs to paskaidroja ļoti jautrā veidā. Viņš teica: “Ja jūs dzirdētu, ka ir 50/50 iespēja dzīvot vai mirt, izlecot no lidmašīnas, jūs noteikti vairs neietu lēkt ar izpletni. Tāpat ir aptuveni 50/50 iespējamība, ka laulība patiešām izdosies. Ja tā neizdevās pirmoreiz, un Tu joprojām izdzīvoji, Tev, visdrīzāk, nevajadzētu to darīt atkal””.

Jautāts, vai viņš varētu precēties otrreiz, viņš atbildēja, ka par to stipri šaubās. Kā paskaidroja aktieris, viņš ļoti augstu vērtē savu neatkarību kā brīvam vīrietim.

“Kā lai es to pareizi pasaku… Nevarētu teikt, ka mana laulība mani vilka uz leju, jo tā patiešām nenotika, bet man patīk izdarīt pašam savus lēmumus un nākt un iet, kad es vēlos,” viņš piebilda.

Kanons un Kerija arī pēc šķiršanās ietur draudzīgas attiecības, kopā svinot svētkus, un Kanons neiebilst audzināt atvases starmešu gaismā.

“Es neredzu problēmu ar tiem, kuriem ir ekscentriska un atšķirīga audzināšana. Tas ir aizraujoši un fantastiski. Tomēr bērniem ir jāiemāca cieņa – veidot acu kontaktu un uzrunāt pieaugušos ar “kungs” un “kundze”. Tu joprojām vari būt dīva un joprojām būt pazemīga. Meraija tam ir perfekts piemērs,” piebilda aktieris.

The kid cleans up well!

A photo posted by Nick Cannon (@nickcannon) on