Scroll to Top

Princis Viljams: Mani biedē doma neredzēt, kā izaug Džordžs un Šarlote

Publicēts: Pirmdiena, 4. janvāris 2016 11:46 / / 1116 views

Kembridžas princis Viljams nesenā intervijā atklāja, ka kļūstot par tēvu, ir krasi izmainījies tas, kā viņš rīkojas un mijiedarbojas ar pasauli.

“Es esmu kļuvis daudz emocionālāks kā agrāk. Jā, jocīgi…” viņš atklāja televīzijas sarunu šovā. “Es agrāk pārāk neuztraucos par dažādām lietām, taču tagad pat mazākās lietas man var likt kaut ko just”.

Tāpat princis atklāja, ka doma par to, ka viņš varētu nebūt klāt saviem bērniem, viņu pamatīgi biedē.

“Es domāju, ka jūs daudz vairāk ietekmējaties no lietām, kas notiek apkārt pasaulē, kad kļūstiet par tēvu, jo saprotiet, cik dzīve ir vērtīga, un tas visu liek redzēt no citas perspektīvas, tādēļ ideja, ka es nebūtu klāt redzot, kā izaug mani bērni, ir biedējoša,” norāda Viljams.

Princis un viņa jaunākais brālis Harijs zaudēja viņu māti, kad abi bija jauni puikas, taču, kā paskaidroja Viljams, princesei Diānai joprojām bija milzu ietekme pār viņu dzīvēm.

“No dažām bērnības atmiņām es atceros, kā mana māte un tēvs mūs ņēma līdzi uz labdarības organizācijām un parādīja mums, kas notiek pasaulē. Un es domāju, ka mums tas bija redzēt citu, plašu dzīves spektru – ir ļoti svarīgi jau no bērnības dot bērniem mazliet perspektīvas. Jūs nedzīvojat tikai pilī. Ir ļoti svarīgi doties ārā un redzēt, kas notiek reālajā pasaulē,” piebilda princis.