Scroll to Top

Eds Šīrans Ziemassvētkos vecākiem nopērk dzīvokli un mašīnu

Publicēts: Otrdiena, 22. decembris 2015 12:51 / / 1113 views

Mūziķi Edu Šīranu varētu nominēt kā “Gada dēlu” – viņš saviem vecākiem kā Ziemassvētku dāvanu nopircis jaunu dzīvokli un mašīnu.

Dziedātājs vecākiem iegādājies īpašumu netālu no savas 9 miljonu ASV dolāru vērtās mājas Ziemeļlondonā. Vecāku dzīvoklis maksājis aptuveni 750000 ASV dolāru, kā arī dziedātājs sagādājis viņiem “Mini Cooper” automašīnu, kurā viņš licis braukšanas eksāmenu.

Tomēŗ Ziemassvētku dāvana gan nav nav pilnīgi nesavtīga – 24 gadus vecais dziedātājs cer, ka tā vienu dienu palīdzēs vecākiem būt par labiem vecvecākiem.

“Es vecākiem nopirku jaunu dzīvokli, lai gan viņiem jau ir māja. Taču es nopirku viņiem dzīvokli un mašīnu tieši Londonā, lai viņi var šeit palikt – dzīvoklis atrodas tikai aptuveni jūdzi no manas mājas, tādēļ mēs dzīvosim diezgan pretī viens otram,” atklāja Šīrans. “Tātad, kad man būs bērni un, kad viņi sāks palikt mazliet kaitinoši, tagad tur dzīvos vecvecāki.”

Eds nekad nav atradies pārāk tālu no savas ģimenes, jo jau iepriekš viņš ir iegādājies sev māju netālu no vecāku mājas Sufolkā.

Foto: Kmeron / https://www.flickr.com/photos/frf_kmeron/ / https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/