Scroll to Top

“Google” 2015. gada 10 meklētāko cilvēku saraksts

Publicēts: Trešdiena, 16. decembris 2015 11:04 / / 1196 views

Ikvienam ir zināms, ka meklētājprogramma “Google” tiek saukta par visu zināšanu māti un, nu, “Google” ir publicējusi savu ikgadējo sarakstu ar TOP 10 populārākajiem slavenību vārdiem, ko šogad ir meklējuši cilvēki.

Pārskats attēlo,, par kurām zvaigznēm visvairāk 2015. gadā ir interesējušies cilvēki. Šajā sarakstā netika iekļauti cilvēki, kuri ir miruši, kā arī tas attēlo meklējumu skaitu 2015. gadā attiecībā pret 2014. gadu.

Vismeklētākais 2015. gada cilvēks ir bijusī NBA un realitātes šovu zvaigzne Lamars Odoms, kurš oktobrī tika atrasts bezsamaņā kādā Nevadas bordelī. Cilvēki aktīvi viņu meklēja un sekoja līdzi, kas ar vīrieti notiek.

Otrajā vietā ierindojās Keitlina Dženere un viņas apbrīnojamās pārvērtības no vīrieša par sievieti. Tāpat viņa izveidoja savu realitātes šovu “I Am Cait” un saņēma balvas par savu drosmi. Trešo vietu ieņēma UFC amerikāņu cīkstone Ronda Rouzija, kura ilgu laiku bija pasaules čempionāta šajā cīņa, taču novembrī tika šokējoši pārspēta.

Par ceturto meklētāko personību tika atzīts ASV prezidenta kandidāts Donalds Tramps, kurš kļuva populārs ar saviem aizvainojošajiem izteikumiem un replikām. Piekto vietu ieņēma Rūbija Rouza, austrāliešu modele un aktrise, kura kļuva pazīstama ar lomu “Orange is the New Black” un pagājušajā nedēļā atzinās, ka šķiras no savas ilggadējās draudzenes.

Sestajā vietā pēc meklējumu skaita ierindojās Čārlijs Šīns, kurš nesen paziņoja, ka ir HIV pozitīvs. Septīto vietu ieņēma ASV ziņu vadītājs un veidotājs Braiens Viljamss un astotajā vietā ierindojās Reičela Dolezala, cilvēktiesību aktīviste.

Šķietami populārā mūziķe Adele ieņēma vien devīto vietu, savukārt desmitajā vietā ierindojās Džošs Dugars, aktieris, kurš pavasarī atzinās, ka ir uzmācies jaunām meitenēm, tostarp viņam māsām.

Foto: John Christian Fjellestad / https://www.flickr.com/photos/jkfjellestad/ / https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/