Scroll to Top

Parisa Hiltone izgudro īpašu apgaismojuma iekārtu ideāliem selfijiem

Publicēts: Otrdiena, 8. decembris 2015 12:35 / / 1218 views

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ir aizņemta strādājot pie jaunā papildinājuma telefonam, lai ļautu viņas faniem, kas nopirks jaunumu, uzņemt perfektu selfiju.

34 gadus vecā Hiltone ir aktīvi strādājusi pie “The Paris Selfie Light” jeb “Parisas selfiju gaisma”, kam paredzēts nonākt pārdošanā caur Hiltones mājaslapu pēc diviem mēnešiem.

Kā atklāja dīdžejmeitene, “selfiju gaismu” viņa ir izstrādājusi Ķīnā un norādīja, ka parastā telefonu zibspuldze izskatās briesmīgi.

Ja tu esi tumsā vai klubā, ļoti bieži kamera vienkārši nefokusējas uz tavu seju vai tev nav kontroles pār leņķi. Tādēļ es vienmēr pirku papildus ārējās gaismas foto iekārtas. Un tad es padomāju: “Tas ir muļķīgi. Kādēļ neuzlikt gaismu tieši uz telefona maciņa, apņemot ierīci?” Jo viss tiešām ir par labu apgaismojumu. Un pareizā leņķa atrašanu,” pauž Hiltone.

Un, neskatoties uz to, ka viņa ir bijusi aizņemta strādājot pie jaunās gaismas ekstras telefoniem, talantīgā sieviete atzinās, ka ir darbaholiķe, norādot, ka dara neskaitāmus darbus vienlaicīgi.