Scroll to Top

Ļausim Sipeniecei nopelnīt!

Publicēts: Ceturtdiena, 28. decembris 2017 1:14 / / 11498 views

Vispirms nedaudz pacietības – lūdzu, izlasiet katru šo vārdu: oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi, oligarhi.

Paldies! Ļoti iespējams, ka ar to katrs esat kaut nedaudz palīdzējis mūsu TV personībai un raidījumu vadītājai Baibai Sipeniecei-Gavarei.

Kopš t.s. “oligarhu kapusvētku” laikiem, kur tie tika dedzināti un slīcināti, un, kur pati māksliniece ar savu skaļo balsi bija viena no galvenajām, ne mazums ūdeņu aiztecējuši un samērojot svaru kausos, domājams, katram būs skaidrs, ka šobrīd viņai ‘oligarhi’ varētu interesēt krietni mazāk, kā pašas popularitātes kritums.

Iesoļojusi TV slavenības statusā, pateicoties dažādiem humora raidījumiem, viņa kādu laiku varēja bezbēdīgi dzīvot, vadot korporatīvos pasākumus, kāzas un svinības, tikai uz iepriekšējās atpazīstamības bāzes. Nu, kad ar raidījumiem un ētera laiku kļuvis knapāk, samazinājies arī pieprasījums pēc šīs apjomīgās ‘zvaigznes’, tāpēc gribot negribot jāmeklē citi veidi, kā pievērst sev uzmanību.

Būsim atklāti – jēdziens “oligarhi” nu jau ir izveidojies par savdabīgu zīmolu. Ar šo vārdu uz lūpām ne viens vien žurnāls un portāls nodrošinājis sev biezu sviesta kārtu uz maizes rieciena, tāpēc, iespējams, Sipeniece-Gavare nevēlas atpalikt un labprāt gatava pagrābt savu tiesu no tā.

Kā jau medijos ziņots, samērā plašas diskusijas izcēlušās pēc 27. decembra publikācijas AS “Cits medijs” portālā, kur cita starpā vēstīts, ka no TV3 pārraidītās Sipenieces-Gavares uzrunas “Latvijas Lepnums” balvu pasniegšanas pasākumā, izņemts fragments, kur šī ētera personība esot pieminējusi oligarhus. Cik noprotams, zīmola ‘oligarhi’ piesaukšana nav bijusi saskaņota ar TV3 reklāmas daļu. Bet, ko darīt, ja šī zīmola vēstnese naudu par reklāmu jau saņēmusi? Varbūt par katru pateikto vārdu ‘oligarhi’ bija paredzēts apaļš cipars, vadoties no TV kanāla auditorijas datiem. Un tagad nekā. Traki…

Sipenieces-Gavares izcenojumi nav no tiem mazākajiem, lūk, piemēram, neverificēts izraksts no kāda portāla komentāru sadaļas. Iespējams, tagad cenas tikai augušas.

Lūk, tāpēc mums visai sabiedrībai kopā ir jāizprot situācija, kurā nonākusi pasākumu vadītāja Sipeniece-Gavare un, pēc iespējas, kaut kā jācenšas viņai palīdzēt. Tā varētu būt gan kāda ziedojumu kampaņa, gan arī katrs varam ierakstīt savā profilā sociālajos tīklos vārdu #oligarhi, lai enerģiskā skatuves dīva varētu šo informāciju apkopot. Ja nepieciešams, varam pieteikties talkā saskaitīt un sarēķināt, lai nekas neaptumšo dāvanu saņemšanas prieku visai Sipenieces-Gavares ģimenei.

Ir gadu mija – brīnumu laiks, mums noteikti izdosies palīdzēt Baibai. Ļausim Sipeniecei nopelnīt.