Scroll to Top

Dveins Džonsons ziedo 1500 ASV dolāru, lai glābtu kucēnu, kurš nosaukts viņa vārdā

Publicēts: Ceturtdiena, 26. novembris 2015 13:07 / / 1471 views

Aktieris Dveins Džonsons, kurš pazīstams ar iesauku “The Rock”, ziedoja 1500 ASV dolāru kucēnam, kurš nosaukts viņa vārdā, kamēr suns cīnījās par savu dzīvību.

Par situāciju aktieris uzzināja, kad aktrise Mišele Tračtenberga mikroblogošanas vietnē “Twitter” ievietoja ierakstu par 4 mēnešus vecu kucēnu, kurš tika pamests patversmē ar smagu stiepli aptītu ap viņa muti. Kad stieple tika noņemta un suņukam tika uzliktas šuves, atklājās, ka mazajam ir daudz nopietnāka problēma – viņš cieš no smagas sirds slimības, un lai to izārstētu, ir nepieciešama operācija.

Kā norādīja dzīvnieku patversme, kurā kucēns atradās, viņš tika nosaukts par godu aktierim, jo “kucēnam vajag būt lielam cīnītājam, lai uzvarētu šo smago cīņu”.

Protams, aktrises tvītu ievēroja arī pats Dveins Džonsons un izlēma palīdzēt savam vārdabrālim. Viņš savā “Twitter” profilā publicēja šādu ierakstu: “Ir grūti lasīt par ko tādu. Nabaga mazais kucēns, kurš tika pamests ar aptītu stiepli ap viņa muti. Es palīdzēšu. Paliec stiprs, maziņais!”

Kā apsolījis, aktieris ziedoja 1500 ASV dolāru suņa glābšanai, kā daļu no 5000 ASV dolāru lielās summas, kas bija jāsavāc, lai veiktu operāciju. Pateicību par aktiera rīcību izteica arī patversme.

“Zinot, ka “The Rock” atbals kucēnu Dveinu, mēs esam pārliecināti, ka viņš būs cīnītājs un tiks pāri šim posmam. Paldieps ar Taviem dāsnajiem ziedojumiem – pateicoties Tev, esam sasnieguši mūsu mērķi”.

Džonsonam pateicību iozteica arī pati aktirse, kas piesaistīja aktiera uzmanību.

“Tik liels paldies, “The Rock”! Mēs gatavojamiees glābt šī mazā cīnītāja dzīvību!”