Scroll to Top

Cālis uz skardenes

Publicēts: Ceturtdiena, 7. jūnijs 2018 9:04 / / 1554 views

Gardu maltīti iesaka jaunais un talantīgais pavārs Haralds Saušs.

4 porcijas

Laiks: 120 minūtes

Cālis uz alus skārdenes ir uz grila pagatavota vesela vista, kas uzsēdināta uz atvērtas alus skārdenes. Vista ir gan sulīga, gan garšīga. Pasniedziet ar svaigiem salātiem un BBQ mērci!

1 pac. Santa Maria BBQ Rub Beer Can Chicken
1 gab. svaiga vesela vista
1 bundža 33 cl alus

1. Ierīvējiet vistu ar garšvielu maisījumu. Marinējiet aptuveni 30 minūtes.
2. Uzmauciet vistu uz 0,33 l alus skārdenes un novietojiet grila vidū, līdzās oglēm (netiešais karstums). Aizveriet grila vāku.
3. Gatavojiet vistu aptuveni 1,5 stundas līdz šķiņķa iekšējā temperatūra ir 82 °C.