Scroll to Top

Sipeniece uz mana vārda ceļ savu popularitāti, pārliecināts Lembergs

Publicēts: Piektdiena, 5. janvāris 2018 17:49 / / 4205 views

TV personība un raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare uz mana vārda vēlas celt savu popularitāti, šonedēļ medijiem sacīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Komentējot iespējamo savu saistību ar to, ka no Sipenieces apsveikuma runas TV3 raidījumā “Latvijas lepnums” izņemti kritiskie vārdi par oligarhu sarunām, Lembergs uzsvēra, ka viņš nav nevienam telekanālam draudzīgs un viņu jau sen vairs neaicina uz tiešraidēm.

Savukārt Sipenieces uzvedību Ventspils mērs nodēvēja par vulgāru. “2011. gadā Sipeniece skaļi paziņoja, ka nevadīs pasākumu Ventspilī un uzrakstīja vēstuli. Tās vēstules apjoms bija puse A4 lapa. Kādas 15 rindiņas. Šajās rindiņās bija 56 kļūdas. Viņas tas intelektuālais kultūras līmenis latviešu valodas ziņā ir viszemākais starp visiem skolēniem Ventspils pilsētā,” skarbs savos izteikumos bija Lembergs.

Viņš gan uzsvēra, ka, ja Sipeniece-Gavare vēlas no sevis tēlot politiķi, lai to dara. “Ja grib, lai izpaužas! Uz mana vārda vēlas taisīt popularitāti,” sacīja Lembergs.

Viņš norādīja – ja viņa savā uzrunā būtu “uzbraukusi” kādam ministram vai Eiropas parlamenta deputātam, tad diez vai kāds par to rakstītu. “Taču, ja tas ir Lembergs, tad ir vilnis,” pārliecināts ir Ventspils mērs, norādot, ka šo “vilni” pacēla sorosīti.

Ņemot vērā, ka tas noticis raidījumā “Latvijas lepnums”, tad esot bijis jārunā par lepnumu, par cilvēkiem. “Var jau iedibināt oligarha Lemberga nopēluma balvu un svinīgi pasniegt. Es varu ierasties tiešraidē televīzijā un pateikt, ko es domāju. Viņiem ir bail no manis, viņi nelaiž mani ne radio, ne televīzijā. Ja es nokļūstu televīzijā, viņi nevar mani vinnēt! Ir revolucionāra pārliecība, bet nav faktu un pierādījumu,” sacīja Ventspils mērs.

Ziņots, ka no Sipenieces-Gavares apsveikuma runas “Latvijas lepnuma” balvas ieguvējai Annai Verzai izņemti kritiskie vārdi par oligarhu sarunām viesnīcā “Rīdzene”.

Raidījuma veidotāji skaidroja, ka svinīgās ceremonijas ieraksta garums neatļāva pilnā apmērā publiskot visas apsveikuma runas un paturēts tikai galvenais, kas saistīts ar balvas ieguvējiem.